Nieuwsbrief 189 januari 2021

 

NIEUWSBRIEF Nr. 189 januari 2021

Beste leden,

Hopelijk zijn jullie allemaal nog in goede gezondheid.
Hier de nieuwsbrief voor januari met een klein beetje vermeldenswaardig nieuws.

Van het bestuur,

Er zijn inmiddels al heel veel machtigingen voor automatische betaling ontvangen. Waarvoor onze dank. Indien u nog niet in de gelegenheid geweest bent om uw getekende machtiging aan ons te retourneren, vragen we u om dit alsnog te doen. Voor het geval je het formulier kwijt mocht zijn is het hier nogmaals als bijlage toegevoegd.  Heemkunde machtiging.pdf

Je kunt het ondertekend inleveren door het in de brievenbus van het heemgebouw Maxend 3 te deponeren, of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen

De boeken actie verloopt voorspoedig, de opbrengst is navenant, maar er worden nu nog steeds boeken verkocht. Mocht je nog boeken willen kopen dan kan dat nog steeds voor deze uiterst lage prijs.

De Geluids- en Video-installatie

Onlangs is de gehele installatie voor geluid en beeld door mijn broers Rien en Jack flink onder handen genomen. Hiervoor onze hartelijke dank. Met onder andere het resultaat dat de monitor in d’n Herd het ook weer doet en indien gewenst, bijgeschakeld kan worden. Ook is de beamer beter afgesteld voor een nog beter beeld.

 

 

 

 De opbrengst van de Rabo-clubkascampagne was bedoeld om een draagbare microfoon aan te schaffen die naast het gezicht zit. Dit geeft meer bewegingsvrijheid aan de presentator die nu zijn handen vrij heeft. Hiermee zijn we nu klaar voor de evenementen van komend jaar, die hopelijk wel doorgang kunnen vinden.

En tenslotte…:

 Afgelopen jaar was een bijzonder jaar. Toch hopen wij dat jullie allemaal terug kunnen kijken op bijzondere momenten die voorbijkwamen.

 


Het bestuur wenst jullie allemaal, ondanks alle perikelen, alvast een
GELUKKIG 2021 IN VOORSPOED EN VOORAL GOEDE GEZONDHEID
HOU “HET” OP EEN AFSTAND EN BLIJF POSITIEF EN GEZOND!!!!


Henk Geurts
30 december 2020


Copyright Jacobus © 2016. All Rights Reserved.