Te koop

Bij Nistelvorst verkrijgbaar

Te verkrijgen via een van de bestuursleden en in de Heemkamers op maandagavond van 19.00 uur tot ca. 21.00 uur tegen contante betaling. Ook kan contact opgenomen worden met de secretaris voor een specifieke afspraak.

U kunt ook het contact formulier gebruiken om een bestelling per e-mail te doen. In dat geval wordt de bestelling toegezonden, zodra Uw betaling is ontvangen. Voor "Nisseroi... witte dè ôk nog?" en voor "Nistelrode van 't Veer tot de Kapel" moet U €7 extra overmaken voor verzendkosten.

Betalingen moeten gedaan worden op reknr.  IBAN: NL92RABO0155210718  t.n.v. HKK Nistelvorst. Voor betalingen uit het buitenland moet gebruik gemaakt worden van BIC: RABONL2U.

Veerkapel

 Jubileumboek Twee eeuwen bewoningsgeschiedenis van de kom van Nistelrode in woord en beeld, vastgelegd in "Nistelrode van 't Veer tot de Kapel" is nog verkrijgbaar voor € 39,95 per stuk. De bewoning van ruim 50 huizen in de kern van het dorp met personen, beroepen,kadastrale en notariële bijzonderheden en ca. 700 foto's.
Wittedeoknog

 

Het fotoboek "Nisseroi... witte dè ôk nog?" is nog verkrijgbaar à € 25,- per stuk. Een feest van herkenning en nostalgie. Het leven was eenvoudig en overzichtelijk. Een genot om terug te blikken.Fietsroute

 Mooi weer- en Fietstip De Boerderijen-Fietsroute is nog te koop à € 2,50 per stuk. De beschrijving van 30 cultuurhistorisch waardevolle boerderijen met afbeeldingen is opgenomen in deze fietsroute van 34 km door Nistelrode en Vorstenbosch.